Voeding

Ons hotel voert al vanaf het moment van opening hoogwaardige voeding van Royal Canin. Wij zijn uiterst tevreden over dit product en zien echt meerdere belangrijke voordelen t.o.v. andere voeding. Denk hierbij aan gewicht, vacht en ontlasting. Voor overige informatie verwijzen wij u graag naar hun website.

Uiteraard bent u vrij in keuze bij ons wat betreft voeding. Neemt u bijvoorbeeld liever uw eigen voeding mee voor uw hond? Ook dat is voor ons geen probleem. Bij het meenemen van eigen voer graag ruim voldoende in een afgesloten emmer o.i.d. meegeven. We merken namelijk vaak dat een hond bij ons meer moet eten dan thuis om gelijk te blijven in gewicht. Ook vers vlees kunt u meenemen voor uw viervoeter, wij zijn voorzien van een diepvries en koelkast. Let op: vanaf 2016 zijn wij genoodzaakt om voor het voeren van vers vlees per keer een vergoeding te vragen, zie tarieven voor meer info.

Puppyvoeding, dieetvoeding, etc. hebben wij niet op voorraad. Deze dient u zelf mee te nemen. Krijgt uw hond thuis een geperste brok? Dan raden wij u aan om dit mee te nemen, omdat er door overschakeling naar een krokante brok nog wel eens diarreeklachten kunnen ontstaan.

Komt u uw hond ’s avonds ophalen? Denkt u er dan aan dat uw hond nog moet eten.