Ons hotel

Ons hondenhotel is een ruim opgezet en modern hotel, dat 24-uur per dag wordt geventileerd. Wij beschikken over verwarmde binnenkennels, binnenkennels met gedeeltelijk vloerverwarming (2015) en verwarmde binnenkennels ingericht als quarantaine en ziekenboeg. Sinds 2019 hebben wij in ieder verblijf airco, zodat ook bij extreme hitte uw hond het aangenaam heeft qua temperatuur.

Buiten beschikken wij over meerdere uitlopen, waaronder drie ruime speelweides. Tevens beschikken wij over een overdekte binnenuitloop, een hondenbad en trimtafel zodat wij uw hond eventueel kunnen wassen als hij/zij naar huis gaat.

Bij ons wordt uw hond drie keer per dag, aangelijnd, naar de buitenverblijven gebracht. Wij hebben er destijds voor gekozen om de honden aangelijnd naar buiten te brengen, zodat wij zelf ook veel contact hebben met uw hond; dit schept rust en vertrouwen, zowel voor uw hond, als ook voor ons. Ook wij willen in de periode dat uw maatje bij ons is een goede band met hem/haar opbouwen. Daarnaast zien wij het ook als voordeel dat we door het aanlijnen sneller kunnen zien of uw hond in een goede conditie verkeert. Als wij zien dat uw hond niet in goede conditie verkeert, dan beschikken wij over een vaste dierenarts (DAP ’t Holland te Duiven en Didam). Een dierenarts van DAP ’t Holland zal dan ons hotel bezoeken en uw hond onderzoeken en eventueel behandelen.

Als uw hond eenmaal buiten is, dan kan hij/zij lekker spelen met andere vriendjes/vriendinnetjes, mits uw hond sociaal is naar andere honden. Kan uw hond niet samen met andere honden? Geen probleem, wij hebben ruimte genoeg om uw hond apart uit te laten. Tijdens het verblijf van uw hond kijken wij in welke groep hij/zij past. Ook worden de grote honden apart gehouden van de kleine hondjes, zodat eenieder kan spelen met zijn/haar soortgenoot.