Nieuws

10 maart 2022:

Wij zijn helaas weer genoodzaakt om voorlopig geen nieuwe klanten meer aan te nemen. Dit geldt voor zowel dagopvang als voor overnachtingen en voor alle periodes van het jaar.

26 februari 2022:

Er is weer ruimte voor nieuwe gasten!

September 2021:

Wij zijn helaas genoodzaakt om voorlopig geen nieuwe klanten meer aan te nemen. Dit geldt voor zowel dagopvang als voor overnachtingen.

Augustus 2019:

Krantenartikel in “de Liemers Helemaal Goed! Courant”


Juli 2018:

Vanwege de toenemende en blijvende drukte zijn wij genoodzaakt om te stoppen met het aannemen van de volgende rassen:

American Stafford, Engelse Stafford, Pitbull, Bullterriër, American Bully, Amerikaanse Bulldog, kruising van genoemde rassen

Bovenstaande rassen worden bij ons apart uitgelaten. Aangezien wij nog een van de weinige hondenhotels waren die deze honden aannemen, zagen wij een enorme stijging in ons hotel van dit soort honden. Hierdoor is er bij ons buiten plaatsgebrek ontstaan en daarom hebben wij besloten om hiermee te stoppen. De bekende gasten van dit soort zijn uiteraard nog van harte welkom.

November 2017:

Vanaf januari 2018 kunnen wij helaas geen kussens, stoffen manden, dekbedden meer aannemen. We merken toch dat dit vaak wordt gesloopt. Ook zijn al dit soort spullen door ons niet meer te wassen wanneer een hond een keer een ongelukje heeft gehad. Wij hebben sowieso voldoende manden en dekens op voorraad. Uiteraard mag u wel iets van de hond zelf meenemen. Denkt u bijvoorbeeld aan een speeltje/fleecedeken/t-shirt waar de eigen geur aan zit. Dit kan bij ons, indien nodig, ook worden gewassen. Dank voor uw begrip!

September 2016:

Door de toenemende drukte hebben wij helaas moeten besluiten om te stoppen met de dagopvang. Dagopvang is alleen nog mogelijk tijdens onze openingstijden m.u.v. de schoolvakanties.